Solli Trappefabrikk AS

Solli Trappefabrikk A/S har produsert trapper på Senja siden 1973. Vi har helt siden starten trodd at det er mulig å produsere trapper av høy kvalitet i Nord-Norge. I dag har vi 13 ansatte som arbeider med å produsere Sollitrappen til fornøyde kunder i landsdelen.

Solli Trappefabrikk AS er den største trappeprodusenten i Nord-Norge. Vi hjelper deg å ta mål hjemme hos deg, slik at vi kan produsere en trapp som er nøyaktig tilpasset din bolig. Vi tegner trappen i et digitalt tegneprogram og produserer delene på en datastyrt trappefres med stor nøyaktighet. Det gir en Sollitrapp av høy kvalitet.

Vi har innført strenge kvalitetssikringsrutiner for å tilfredstille dine krav til kvalitet. I vår moderne lakkavdeling gir vi din trapp den overfaltebehandlingen du ønsker og en slitesterk finish som varer i mange år. Våre kvalitetsrutiner sikrer også at kundene våre får varene sine til avtalt tid. Med fabrikk på Senja er vi nært våre kunder i Nord-Norge. Det gir trygghet for deg når du skal finne den rette trappen til din bolig.

Solli Trappefabrikk A/S produserer alle typer trapper. Vi lager standard trapper, trapper med rundt svingstykke og oppsadlede trapper. Trappene kan også leveres i mange forskjellige tresorter. Du kan se de modellene vi tilbyr her.

Sollitrappen leveres komplett med beslag og skruer til montering. Vi legger også ved gode beskrivelser som forenkler monteringen. Vi er behjelpelig med montering i Tromsø andre steder i Nord-Norge, dersom du ønsker hjelp til det.


Sollitrappen - gir ditt hus særpreg