Solli Trappefabrikk AS

Solli Trappefabrikk A/S har produsert trapper siden 1973. Vi bruker vår efaring til å lage trapper av høy kvalitet til våre kunder i Nord-Norge. Vi samarbeider med montører i Tromsø og flere andre steder i landsdelen som kan hjelpe deg med å ta mål og montere din trapp. Ta kontakt, så hjelper vi deg i gang med ditt trappeprosjekt.

Sollitrappen

Når vi lager Sollitrappen kombinerer vi håndverk med moderne teknologi. Våre dyktige snekkere har gjennom 45 år utviklet Sollitrappen til et flott, nordnorsk produkt som setter preg på ditt hus. Du velger den modellen du liker best. Vi tar nøyaktige mål hos deg og lager en trapp som er tilpasset din bolig. Du kan se våre modeller og muligheter for overflatebehandling under menypunktet «Våre trapper».

Vi hjelper deg!

Vi gjør det enklere for deg å velge riktig trapp. Vi hjelper deg med å finne en modell du liker og en tresort som passer til din smak og hvordan trappen skal brukes. Om du har spørsmål kan du ringe oss. Vi hjelper deg å gjøre et godt valg.

Kontakt

Solli Trappefabrikk AS


Telefon: 77 85 34 00
E-post: post@sollitrapp.no


Følg oss på Facebook >>