Treslag og beisfarger

Du har mange muligheter når det gjelder materialvalg, beis og malingsfarger. De vanligste tresortene er; furu, bøk, eik, bjørk, kirsebær, jatoba og merbau.

Vi overflatebehandler trappen i mange forskjellige beisfarger etter vårt eget fargekart, vi kan også male og beise i farger etter ditt ønske.

Treslag

Beisfarger

Måltaking, bestilling og montering:

Skal du bestille trapp til et nytt hus gir husleverandøren din oss alle nødvendige mål og spesifikasjoner ut fra oppmåling, selvfølgelig etter dine ønsker om trappemodell og detaljer.

Skal du skifte ut trapp i eksisterende hus, kommer vår forhandler gjerne hjem til deg og tar de nødvendige mål. Dette kvalitetssikrer at trappen blir riktig produsert og levert
Avansert teknologi gir mange muligheter:

Solli Trappefabrikk AS fremstår i dag som landsdelens - og en av Norges - mest moderne trappefabrikker. Vi har investert i en 5-akset CNC fres, noe av det mest moderne som finnes på markedet.

Et nytt og moderne limanlegg effektiviserer produksjonen, og datastyrt tørkeanlegg sikrer riktig kvalitet på råvarene. Dette betyr at vi kan tilby trapper tilpasset den enkeltes ønsker og behov - mer effektivt og rasjonelt enn noensinne.

Strenge kvalitetsrutiner og god produksjonsplanlegging sikrer at du får trappen i rett kvalitet, og til avtalt tid.

Spør oss eller din forhandler om hvordan akkurat ditt ønske kan imøtekommes!
Når du skal bestille trapp må du
ta stilling til følgende:


- Gelendertype
- Tette eller åpne trinn
- Rett eller buet forkant på trinn
- Treslag
- Overflatebehandling